+45 61679779 mail@pineksperten.dk

KONCEPT OG PRISER

PinEksperten vil vi rigtig gerne arbejde sammen med dig så du får mest muligt ud af den tid du bruger på Pinterest. Det kan gøres på forskellige måder.

Vi har både totale management løsninger så vi tager os af alt på Pinterest for dig. Vi har oprydning af din konto, så den bliver optimeret til dine formål, og så overtager du selv derfra.

Vi har også muligheden for at lave et kursus for dig og dine medarbejdere.

Pinterest management mulighederne kan du læse mere om herunder.

Har du behov for en strategi samtale inden du selv går igang er du også meget velkommen til at kontakte mig og høre om mulighederne for det.

ALLE PRISER HERUNDER ER EKSKL MOMS.

Vi tager altid gerne et kaffemøde hvor vi taler igennem hvad du har behov for, og hvilken hjælp vi kan give for at du kommer igang på den bedste måde.

AUDIT

Tips og ideer her og nu

Til dig der har lavet arbejdet, men bare mangler en hurtig gennemgang af hvad du laver her og nu. Dette er en video gennemgang af din konto, med konkrete tips og triks til hvordan du optimerer

En audit koster 795,- og bliver leveret til din email indenfor 3 hverdage. 

 

STRATEGI

Få det rigtige fundament

Du vil egentligt helst klare det hele selv! Vi tager en 60 min samtale om alt til din strategi, så arbejder du på udførelsen og så holder vi en opfølgende samtale 10-14 dage efter hvor vi får de sidste spørgsmål på plads. 

Strategisamtaler starter fra 1295,- 

MANAGEMENT

Slip bekymringerne

Du kan vælge at overlade alt arbejde med Pinterest til PinEksperten. På den måde sikrer du at din profil altid er optimeret til trafik, og følger gældende guidelines.

Priser starter fra 7995,- pr måned.

REKLAMER

KOM HELT FREM FORAN

Du vil frem på Pinterest, og det skal være nu. Så er reklamer en rigtig god måde at give dit indhold et boost. Hos PinEksperten hjælper vi gerne med setup af din profil og dine reklamer så de rammer lige ind i din målgruppe. 

Priserne vil være tilpasset dit projekt.