+45 61679779 mail@pineksperten.dk

Det er absolut nu du skal igang med Pinterest markedsføring for din virksomhed. Pinterest er et virkelig fantastisk redskab i din online markedsførings værktøjskasse og det er altid bedre at starte idag end imorgen.

Hver eneste måned samler Pinterest mere end 400.000.000 aktive brugere rundt om i verden som bare sidder og venter på at du fortæller dem at du har løsningen på det problem de er kommet ind til Pinterest for at få inspiration til at løse.

Det kan godt være at du sidder og tænker at Pinterest det er nok mest noget med strikke opskrifter og DIY projekter du aldrig får lavet på børneværelset, men det er faktisk ikke rigtigt. Ifølge en rapport som Pinterest selv har udgivet for nyligt bruger 90% af pinnere Pinterest til at beslutte sig for hvad de skal købe. 70% får nye ideer til hvad de kan købe via Pinterest. Og 59% af pinnere bruger Pinterest til at gå tilbage og få endnu mere information om et produkt når de har købt det.

Derfor skal du på Pinterest idag

Men hvad skal du bruge det det?

Du skal blive synlig så dine kunder kan finde dig på Pinterest!

Du skal blive synlig så dine kunder kan finde dig efter at de har købt et produkt. De kan så blive inspireret til at købe endnu mere, eller blive inspireret til at bruge dit produkt endnu mere.
Og sidst men ikke mindst – så er op til 98% af søgningerne på Pinterest ubrandede. Altså skal du gå igang med en målrettet markedsførings strategi. Du kan komme helt frem foran din målgruppe allerede inden de ved at det er dig de har brug for. Du kan altså, kort sagt, komme helt frem foran din målgruppe, allerede idag.

Så lav dig en pin, lav dig et board – gør noget som gør dig mere synlig på Pinterest idag.