+45 61679779 mail@pineksperten.dk

Få mere trafik fra Pinterest

Vil du have øjne på din hjemmeside direkte fra Pinterest?

Pinterest kan bringe dig trafik – meget trafik. Trafikken kommer lige til de sider som du gerne vil fremhæve på din hjemmeside, og lige til de produkter du gerne vil sælge.

Når du først har fået dig placeret rigtigt på Pinterest kan du få trafik til din hjemmeside i flere måneder, og endda år.

At drive trafik ved hjælp af Pinterest er sjovt, givende og kreativt. – men at holde sig opdateret i algoritme udsving og hvad der er bedst at gøre, det er et fuld tids job.

PINTEREST STRATEGI

For at få din virsomhed frem på Pinterest, er det vigtigt at du får lagt den rigtige strategi. Du skal finde ud af hvad det du gerne vil opnå og hvordan det kan gøres – Det kan jeg hjælpe med! 

PINTEREST MANAGEMENT

Jeg kan hjælpe hvis du vil have nogle andre til at styre din Pinterest så du kan fokusere tilbage på din kerne forretning.

PINTEREST DIY

Måske er du nysgerrig på hvordan Pinterest kan hjælpe din virksomhed – men du vil gerne have kompetencerne in-house. Jeg kan hjælpe med workshops eller kurser.

Det siger PinEkspertens kunder:

Ved Lene Bjerre Design ser vi stort potientiale i Pinterest. Derfor er det vigtigt for os at arbejde sammen med de bedste. Vi har nu arbejdet sammen med Malene fra Pineksperten i 3 måneder og har kun set positiv vækst på alle parametre siden vi startede. Vores trafik fra Pinterest er f.eks. øget med 40% i løbet af de sidste 2 måneder. Malene har stor viden om hvordan Pinterest fungerer og hvad der virker på platformen. Tilmed holder hun sig løbende opdateret om Pinterests udvikling så vores konto hele tiden er optimeret bedst muligt.

Thomas Røhr Kristiansen, Head of Digital Marketing, Lene Bjerre Design A/S

 PINTEREST VOKSER OG FORANDRER SIG

Der er mange sociale medie platforme derude, og det er svært som virksomhed at være ekspert i dem alle. Vi har valgt at specialisere os i Pinterest. Vi holder øje med de seneste opdateringer og retningslinjer så du kan koncentre dig om din forretning.

Pineksperten kan hjælpe dig med al driften af din Pinterest side. Vi kan give dig et boost ved at gennemgå siden, og gøre den klar med 2019’s best practices, så den er lettere for dig at styre herfra. Vi kan også lave en personlig aftale der passer lige præcis til din virksomhed.