+45 61679779 mail@pineksperten.dk

Pinterest Strategi for virksomheder

Bliv skarp på din Pinterest strategi.

 

Pinterest forandrer sig hele tiden og det kan tage timer at komme igennem hvad der er det bedste at gøre lige nu. For slet ikke at snakke om at tilpasse det så det passer til netop din virksomhed.

 

Derfor tilbyder jeg strategi samtaler. Det er en samtale skræddersyet til lige netop dig, og de behov du har for at rykke dig lige nu.

 

Vi tager fat i de udfordringer du har på Pinterest lige nu. Det kan være:

 

Opsætning af boards så de konverterer bedre

 

Søgeords analyse til din konto

 

Pin analyse for at finde ud af hvad der virker

 

Knivskarp strategi for de næste 3 måneder så du ved præcis hvor du skal tage fat.

 

eller noget andet du går og tumler med.

 

Hvad siger andre kunder? 

Hvad koster det?

 

En strategi time koster 1295,- ekskl moms. Du får en times samtale via zoom, og et opfølgende opkald inden for 14 dage på ca 15 minuter hvor vi hurtigt gennemgår de spørgsmål der evt er opstået i mellemtiden.

 

Hvordan virker det?

 

Du skriver til mig på mail@pineksperten.dk eller ringer på 61679779 og siger at du gerne vil have en strategi samtale. Du inkluderer følgende informationer:

 

Din Pinterest URL , Din hjemmeside, Hvor længe du har arbejdet med Pinterest, Hvad du ønsker at opnå med at være mere på Pinterest (trafik, emails, leads, salg eller noget andet)

 

Gennem samtalen/email finder vi frem til om en strategi samtale er det bedste for dig, og hvis det er, sender jeg dig et link til at booke samtalen. Jeg sender dig samtidig fakturaen til betaling. Fakturaen skal være betalt inden samtalens start.